Uw partner om de principes van duurzame architectuur in uw beroepspraktijk te integreren.
Meer info +
Conseils et consultance
CERAA
Formations
Développement d’outils
CERAA
CERAA
Forums et conférences
CERAA
CERAA
Visites
CERAA
Assessment et certification

Nieuws: CERAActiviteit #9: BEZOEK PLANTENTUIN MEISE

CERAActiviteit #9: BEZOEK PLANTENTUIN MEISE
DINSDAG 4 OKTOBER 2022 van 10U tot 13H

Noteer in uw agenda! CERAActivité nodigt u uit om de Plantentuin Meise vanuit een andere hoek te ontdekken: GRO-toepassing in de Plantentuin. Onze ontmoeting zal plaats vinden dinsdag 4 oktober. Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse Overheid gaf aan CERAA de opdracht om de projecten voor het Stookgebouw en het Logistiek gebouw te begeleiden aan de hand van de duurzaamheidsmeter GRO. Tijdens het bezoek zal u beide projecten (een nieuwbouw en een renovatie) kunnen ontdekken. En aansluitend nodigen we u met plezier uit om deel te nemen aan de lucht ter plaatse. Daarna kan u naar eigen believen de dag verder zetten met een wandeling in de plantentuin. De presentaties gebeuren in het Engels. We raden aan om comfortabele kledij te dragen. Meer informatie:https: //www.plantentuinmeise.be
PROGRAMMA
10u00: Ontmoetingspunt bij de ingang van de tuin, Nieuwelaan 38, 1860 Meise Rondleiding en presentatie in het kader van GRO (Spreker: Wendy Boswell - CERAA)
10u15: Voorstelling van het nieuwe onthaalgebouw en de renovatie van de Vlaamse Hoeve (Spreker: NU architectuuratelier)
11u15: Voorstelling van ontwerpen: renovatie van het Stockgebouw en nieuwbouwontwerp Logistiek gebouw (Spreker: Steven Dessein – Administrateur Generaal Plantentuin Meise)
12u15: Voorstelling van Het Pachthof: Renovatie en uitbreiding van architectonisch en historisch waardevolle gebouwen (~1850) (Spreker: Steven Dessein – Administrateur Generaal Plantentuin Meise)
13u00: Networking – Lunch in Orangerie
#CERAACTIVITEITEN

Doet u mee aan onze komende evenementen ?

CERAA organiseert regelmatig bezoeken, conferenties en andere activiteiten. U vindt hier binnenkort meer informatie over ons volgende event!